Helgen levererade såklart fullt ut med en riktigt kul lördag på nation med grabbarna grus och söndagen erbjöd ett härligt soffläge med pizza och godis. Måndagen bjöd på jobb och en stabbig huvudvärk som inte ville ge sig efter helgens festligheter.
Jelloshotsen blev riktigt bra men dom tog slut för fort, blir dubbel sats nästa gång!
20 geléhallon
8 blad gelatinblad
1/2 dl vatten
2 dl koncentrerad hallonsaft
1 1/2 dl vodka (hade absolut rasberry)
Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten. Koka ner saft, vatten och geléhallon på svag värme till hallonen har lösts upp helt. Låt svalna lite, krama ut gelatinet och lägg ner i kastrullen, tillsätt till sist vodkan och häll upp i antingen glas, isbrickor eller en platsburk. In i kylen i minst 3 timmar. Skär upp och let the party get started!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar