16 mars 2015

SOL!

Det är galet hur mycket bättre man mår såfort solen visar sig lite, har spenderat många timmar ute idag för att få i mig extra D-vitamin. Först ut var en lunchdejt med mammsen hos Greken avnjutandes deras amazing linssoppa med tzatziki följt av en kopp te i lä på centralen. När mamma skulle tillbaka till jobbet satt jag kvar en stund och mådde så himla bra, thank you Mr. Sun!



Gick till Designtorget och hälsade på, saknar verkligen the A-team där så var skönt med en måndagsboost. 

Mötte upp Becki och Therese för ännu mer soldyrkande på lilla torg, äntligen har uteserveringarna öppnat och sommaren känns närmare än någonsin. Satt och pratade och drack ginger alé i några timmar, man ville inte ta sig hem riktigt.

När jag väl bestämde mig för att ta mig hem ställde jag mig i köket direkt, bakade oat & peanutcookies som blev helt ok. Vart inte riktigt så crunchy som jag ville men smaken vart bra, så får modifiera vidare på receptet lite.



2,5 dl fiberhavregryn
1 banan
1 tsk vaniljpulver
2 msk kokosflingor
1/2 dl krossade linfrön
1 tsk honung

Mixa grynen till ett mjöl, blanda alt och klicka ut på bakplåtspapper. Toppa med ekologiskt jordnötssmör, in i ugnen på 175 grader i ca 13-15 min. Ser ut lite som kräk men smakar inte kräk.

Tror att typ 1 ägg hade gett det hela en lite trevligare konsistens.

Nu ska jag dra på mig träningskläder och se till att göra av med lite energi på gymmet.

Inga kommentarer: